Hvalpe

11 dage gammel
10 dage -Smilla passer godt på hvalpene
10 dage gammel og øjensprækkerne anes
9 dage
9 dage gamle fylder de lidt mere i klapkassen
8 dage
Det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan man vender, bare man får fat i en babs. 7 dage.
Uha, det er træls, når man skal vejes. Her 6 dage gammel.
Klapkassen må tages i brug, når den daglige vask af hvalpekassen skal foretages – her er hvalpene 5 dage gamle
Fem dage gammel
Søskendekærlighed – fire dage gammel
Fire dage gammel
To dage gammel
En dag gammel
Smilla fødte den 30. marts 2021 ti skønne, sorte, stærke, livskraftige hvalpe. Hvalpene trives og tager på i vægt og der er ro i hvalpekassen.
Kæresteparret

Comics Beach Parade – Smilla – blev i januar parret med Falkeflattens Brown Ale – Moses, så den 30. marts 2021 har vi sagt velkommen til et dejligt hvalpekuld. Det blev til ti sorte hvalpe, en tæve og ni hanner. Alle er stærke og sunde og de trives rigtig fint. Smilla er en dygtig mor, der passer hvalpene godt.
Der er en enkelt han, der ikke har fundet kommende hjem.
Hvalpenes stamtavle findes nederst på siden.

Jeg synes, Smilla er en værdig repræsentant og kan bidrage med noget positivt til racen.
Jeg håber, at hun sammen med Falkeflattens Brown Ale – Moses – kan give nogle skønne hvalpe, der kan være dejlige “familiemedlemmer” hos de kommende ejere og samtidig med at sundheden er i orden, kan gøre sig både arbejdsmæssigt og i udstillingsringen .

Smilla har et super fint temperament – hun ta’r logrende imod alt og alle. Har et ganske udmærket udseende og er dejlig arbejdsivrig ude og rolig inde. Hun er frisk og sund. Hun har bestået sin brugsprøve og har 1. præmie på 400 meter/20 timer schweissprøve og har excellent på udstilling.

Comics Beach Parade – Smilla
Smilla
Hverdag med Smilla

Moses er sund hund med et godt temperament, et dejligt udseende og gode arbejdsevner. Han er en “pleaser”, der er hurtig til at lære og god til at bevare overblikket. Han lever til daglig i en familie, hvor der er to voksne, fire børn fra 3-16 år og en yngre flat hanhund på godt et år samt en tævehvalp. Moses har bestået workingtest i begynderklasse, har 1. præmie i begynder-klasse på B prøve og desuden har han juniorcertifikat på udstilling.

Falkeflattens Brown Ale – Moses
Moses
Hverdag med Moses

Både Smilla og Moses har A hofter og 0 på albuerne. Smilla er øjenlyst uden anmærkninger og Moses er øjenslyst uden anmærkninger bortset fra Distichiasis/Ektopiske Cillier i mild grad.

Hvalpene bliver avlet efter Dansk Retriever Klub og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger, læs her.
Alle hundenes officielle resultater samt deres sundheds status kan ses på her.

Smillas mor (Comics Easter Parade) er svensk vildtsporchampion, har 2. præmie i åben klasse på B prøve, har certifikat samt adskillige CK på udstilling. Hun har A hofter og 0 på albuer samt øjenlyst uden anmærkninger.
Smillas far (Comics Blue Viking) har 1. præmie i åben klasse på B prøve og CK på udstilling. Han har B hofter og 0 på albuerne. Han er øjenslyst uden anmærkninger.

Moses’ mor (Kiria Takia’s Tinga) har bestået brugsprøven og har 2. præmie på 1000 meter/20 timer schweissprøve. Har desuden CK på udstilling. Hun har A hofter og 0 på albuerne. Har fået konstateret katarakt – men IKKE medfødt.
Moses’ far (Spader Damens Amanlis) har 1. præmie i åben klasse på både B og A prøve. Har desuden bestået workingtest i åben klasse. Han er udstillilngschampion. Han har A hofter og 0 på albuerne og er øjenlyst uden anmærkninger.

Hvalpene tilbringer deres første otte uger i vores hus og for mig er det vigtigt, at de er velstimulerede og har fået god prægning i den tid, de er her.
De oplever selvfølgelig alle de lyde, som håndmixer, støvsuger, vaskemaskine og radio/tv, der er i et almindeligt hjem. Endvidere møder de fremmede børn og voksne og de kommer til at være meget i hænder. De møder andre, velfungerende hunde. De kommer til at færdes i forskellige terræner og bliver introduceret til vildt samt skud. De oplever trafikstøj og kommer med på køretur, så de har prøvet det, når de skal rejse herfra.
Hvalpene har selvfølgelig en DKK stambog og har fået ormekur, er dyrlægekontrollerede, vaccinerede og chippet, når de er leveringsklare.

Hvalpenes stamtavle